Servicii medicale in cadrul centrului medical PoeMedica

Servicii medicale in Drumul Taberei, in sectorul 6, in cadrul centrului medical PoeMedica

Servicii medicale moderne in sectorul 6, in cadrul centrului medical PoeMedica! Va punem la dispozitie urmatoarele specialitati medicale:

 

Va asteptam in sediul nostru doin Drumul Taberei cu urmatoarele specialitati medicale:

Venind in intampinarea nevoilor pacientilor dar si pentru a mentine pasul cu medicina moderna, extindem permanent gama de investigatii si servicii medicale oferite. O parte din aceste servicii sunt decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (consultatii de recuperare medicala si tratamente de fizioterapie).

 

De ce PoeMedica?

In ultimii ani conceptul de „clinica de cartier” a capatat noi valente, urmand un trend de dezvoltare si crestere a calitatii actului medical in centrele medicale mai mici, aflate in centrul zonelor rezidentiale.

PoeMedica a fost unul dintre liderii cabinetelor private in zona Drumul Taberei / Sector 6. Activitatea noastra se perfectioneaza continuu, iar printr-un colectiv de medici dedicati si permanent instruiti, aparatura moderna si ultramoderna, tindem intotdeauna catre servicii medicale de cea mai inalta calitate.

Va asteptam intr-un sediu modern, cu ambianta placuta, in care sunte respectate toate normele de sanatate si siguranta!

Va intampinam cu drag si va propunem tratamente moderne, eficiente pe drumul cel mai scurt catre o insanatosire grabnica!